Type 7 - Eventyreren

Eventyreren

Entusiastiske, muntre, ivrige, utadvendte, energiske og positive mennesker.

Sjuere tenker at alt er mulig, og er de mennesker som er overbevist om at glasset er halvfullt, mens andre vil si det er halvtomt..

For type sju handler livet om en jakt på flere opplevelser og muligheter. De er redde for å føle seg fanget og begrenset i rutiner, faste tidspunkter , rammer og regler. De verdsetter frihet til å kunne skifte fra interesse til interesse, uten å være forpliktet til en ting.

Motstanden mot å fokusere på en og en ting av gangen, er en slags motstand mot å være her og nå, og det ubehag å føle seg begrenset.

Sjuere er vennlige og tiltrekkende mennesker, og gjør seg ofte synlige. De liker at andre mennesker beundrer de, og det er lett å bli betatt av sjuere, fordi de har så mange spennende prosjekter i gang, er så entusiastiske og energiske.

Men selv om type sju kan virkeoppriktig interessert i for eksempel en venn, kan interessen skifte raskt når noen som er enda mer fascinerende dukker opp. Hvis sjueren ikke føler seg tilstrekkelig stimulert av en venn, en interesse, en utdanning eller en jobb, mister de interessen og søker noe annet i stedet.

Andre kan oppleve det vanskelig å gjør avtaler med de, fordi de ofte kommer for sent, eller ikke har gjort sin del av et prosjekt til avtalt tid osv. Dette er ofte fordi de lar seg distrahere i andre og mer spennende prosjekter, og de er gode på å sjarmere og forklare seg ut av dette problemet.

Deres mot og appetitt på livet er stor, og de er konstant på vei til neste opplevelse, og når de er i en opplevelse, er de allerede i gang med å planlegge noe nytt.

De er iderike, kreative mennesker, og dyktige igangsettere, for å sikre at de blir mettet på opplevelser. Og ønsker å leve et ubekymret , morsomt og lykkelig liv hvor mulighetene i livet blir benyttet i størst mulig grad.

Type sju inspirerer andre typer med sin livsenergi og positivisme, men kan også oppfattes som egoistiske, fordi de er gode på å fokusere på sine egne behov foran andres.

Utadvendte, glade, energiske mennesker som lett får kontakt med andre, og blir gjerne med på noe nytt!